"det är kul att säga lol"

allting är så konstigt och annorlunda, men jag gillar det ;) jag gillar allt så som det är just nu. allt är så jävla bra! nu har det gått ganska lång tid faktiskt, men vi bara fortsätter som det ser ut nu ;D ogött! alla är likadana, men det är bara bra. haha detta inlägget blir väldigt konstigt men det gör ju ingenting. sitter i skolan just nu, tråååk. ska snart ut och träffa david en runda, sen träffa frida i stan vid tretiden och sola. sen ikvl blir det väl möllis :D haha. så glada vi var igår bara för att vi klarade det själva men när frida skulle ner asså.. HAHA, jag har nog aldrig skrattat så mycket. trodde verkligen hon skulle dö, så sjukt kul var det. inte att hon skulle dö, men just då kunde vi verkligen inte sluta skratta hur mkt vi än ville. haha ää, jag älskar livet! helt underbart! inget kan förstöra min dag, min vecka, min månad, absolut ingenting kan förstöra mitt sommarlov som jag har framför mig. det ska lätt bli det bästa!

ha det fint alla, hejnu!

jag vill dela en banan med dig

yesbox.. hej alla glada apor :)

igår stack jag och frida till linus efter att vi träffat jakob, stannade där till åttatiden tror jag? ;s sen efter det tog vi bussen hem till tunis och softade lite. tonny var också där, det var riktigt kul att träffa honom.. det var ju ett bra jävla tag sedan ;p sen skulle frida träffa silvio osv.. så vi tog bussen till ättekulla redan vid halv tolv har jag för mig. men det var en helt okej dag/kvl.

vaknade åtta i morse första gången och trodde aldrig jag skulle kunna somna om, men efter en timme eller nått så kunde jag. sov till runt tolv, sen satte pluggandet igång. ska ha prov i morgon, andra  världskriget och sånt.. sjukt tråkigt.. menmen, det måste göras :) nu ska jag fortsätta, hejnu.

cidersarah & ölfrida!

jappsoft. idag är det LÖRDAG! ;D gott som fan. sitter och väntar på våra flak nu, poffe och jakob kommer om några minuter :D whihoee! haha äh, kastachickenmcnuggetspåfolkhejnu.

sometimes i miss you, but im pretty good without you

image19

tjena alla glada! idag är jag på riktigt bra humör, det är ju fredag och allt! och jag och frida sviker alkoholen! men i morgon, då jävlar! :D får våra flak vid tre tiden, gott! idag har det inte varit så mycket sol men det har ändå varit hyfsat väder. jag och frida tycte att vi förtjänade vars en dag ledigt så vi struntade i skolan och jobb idag. frida kom hit vid halv tio och då softa vi och åt frulle och så.. sen vid tolvtiden åkte vi in till stan och fixade lite grejor och sen hem igen. bara tagit det lugnt hela dagen. det har blivit några rundor på studsimattan i af ;)
igår var vi ute och träffade mulle och heintze ett tag, softade vid möllan.. fast under, för det är så jävla obehagligt att gå upp, får alltid värsta panik när man ska ta sig ner haha ;p men det var väl mysigt. haha vi slapp hunden, men inte kim! hahahaha så roligt. kvlens roligaste mening "och här säger vi hejdå!"

i cant belive that i have to say that
i dont know where you are today..

hejnu!

jag älskar vädret! ;)

god morgon gott folk! kom nyss till skolan, en timme sent dock. men, så står jag ute och röker och får reda på att vi inte har några lektioner nu på morgonen och att vi inte börjar förrän kvart i ett? :s och då har vi matte och jag vet inte ens om jag behöver gå på den, det går jag reda på i morgon på mötet. och sen efter matten har vi inga lektioner mer, vi ska bara till ih och kolla på innebandy och dans eller vad det nu var, megatråååk. men är ändå riktigt glad idag, precis som igår.. bara för att det är så fint väder :) så myysigt. jag och p2 var ute och träffade mulle igår, gick till möllan. så kom dan och borris också.. sen gick vi hem, och sen ut igen och träffade bara mulle och borra och sen hem, haha ;p vi slapp i af hunden, tack gode gud! så äcklig, haha.

idag vet jag inte vad som händer, kanske träffa andy och krills ett tag med frida? om dom inte segar och har sig som vanligt. vi får väl se ;p orkar inte vara kvar i skolan egentligen, känns så sjukt onödigt. men jag måste ju :s fan att mötet inte var idag så jag visste vilka ämnen jag skulle ha och vilka jag inte skulle ha, då hade jag säkerligen kunnat gå hem nu. jaja tänk nu positivt p1, det är megagott väder jappjapp! :)

ha det gott, hejnu / p1

favoritlista

image18

      sarah charlotte svenssons favoritlista :)

blomma
ros
godis salt & surt
klädaffär h&m, gina
öl ingen haha
makeup-märke jag vetifasen, använder alla möjliga märke
plagg mysigast är ju såklart joggingbyxorna & en stor tröja, annars jeans och någon tunika kanske?
klädmärke ehm, h&m? bra och billigt. bryr mig inte, bara det sitter fint och skönt så är jag nöjd!
hårprodukt haha, hårspray vilket som, men ngt måste jag ha. helt beroende!
drink hm, ingen aning :s finns många goda!
spel eeh, vet inte? haha, p1 & p2s är ju lätt roligast!
sysselsättning det ända jag säger är; dom bästa vännerna som finns!
skor hm, har blivit mkt stövlar nu på sistonde
högtid jul är mysigt. nyår är bra, men missommar är bäst för då är det sommar!
snacks fullkornschips, såna ni vet (; haha
stilikon haha vilken fråga? här måste jag bara skriva det: lol!
film dagboken & a walk to remember
tv-serie one tree hill, gossip girl, anna phil, las vegas.
tecknad figur dumbo
årstid världens dummaste fråga, sommar såklart!
djur hund
läsk cola
bok go ask alice
saft jordgubb
mat pasta carbornara
färg rosa
resmål italien, mallorca
bär jordgubb
disneyfilm dumbo & lejonkungen!
underkläder hotpants
dialekt skånska, utan tvekan!
hejnu.

.. so kiss me and smile for me

im leaving on a jetplain
what if god was one of us


halloj alla glada folk :) kom hem för ett tag sedan, lagade mat till mig och frida. men nu har hon gått igen :/ haha, sjukt!  allting är helt sjukt just nu, det går inte att berskriva. men, jag älskar det!

jag älskar livet, jag älskar allt just nu! hejnu.

måste bara
skriva också, tack
för all hjälp
bella hjärtat :D <3




 



 


äh men tja!

var helt okej igår, hade trevligt :) riktigt kul innan vi skulle hem. så satt vi utanför kina, jag mulle och dan. så kommer där en kille så börjar han och dan skrika på varandra. så jag bara "ÄH KOM IGEN DAN, SLÅ HONOM!" haha fråga mig inte varför jag sa så :s haha! så reser dan på sig och går bort mot honom och får en jävla smäll, och inte nog med det så kommer det en kille springandes från sidan som också hoppade på honom (har jag för mig) och jag och kim bara sitter kvar och tror att det är någon jävla teater eller något, haha! så jag bara "äh kim, gå dit" så går han dit och säger  "jag har inte gjort något, asså jag sa inget!" haha :)

blev riktigt glad när jag vaknade i morse och såg att det var så härligt väder! det är så skönt, för exakt alla är på bra humör då :D gott! vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag faktiskt. andreas ska ha fest så det blir väl att man träffar flaskan idag igen.

nu ska jag vänta på min cheesburgare som är påväg, sen duscha och fixa mig lite, sen möta natalie och lämna och få saker och sen träffa frida förhoppningsvis!

ha det gött alla, hejnu!

alkohol

japp nu är man full och glá :D sitter hemma hos s:et, men dom andra stack innan så nu är det bara jag och frida. men ska sticka nu, hem till andy ett tag.. fårse vad som händer..

lite ledsen är jag iofs. haha vilket fyllesnack. orkar inte läsa massa skit i morgon som jag skrivit saå nu håller jag käft.

mår tipptopp i af! tror jag :s

tjillevippen, hejnu.

JAG ÄLSKAR FRIDA, MEST I HELA JÄVLA VÄRLDEN.

hejnu igen

måste göra något med min blogg

vaknade för ett tag sedan, skönt att få sova ut. är helt skakig i hela kroppen, vet inte vad det är med mig.

helt underbart väder i af, ska bli upp till 20 grader i helgen, fantastiskt! håller på att städa nu, jobbiigt. men mamma kommer ju trots allt hem idag så då måste här vara lite ordning. alltid lika stökigt när hon inte är hemma ;p hah, late-sarah!

idag blir det krök, jappjapp! förstår inte så mycket nu vad jag ska göra men det löser sig haha.

J A G  H A T A R  D E N  V I T A  H U N D E N !

hejnu

if you love life, show it!

jajemensan! sitter i skolan nu, riktigt uttråkad :p judar hit och judar dit, åh..

i lördags var jag hemmis med pappa och bara tog det lugnt, riktigt skönt. ute en liten runda och träffa dennis och mulle också. och även i lördags, då grillade vi och sånt myyyys :) denna veckan har faktiskt varit ganska bra hittills, hoppas den fortsätter så här!

allt går bra i skolan. allt är helt bestämt nu, nästan i af. ska ha sista mötet på onsdag med syon och pappa och bestämma vilka ämne jag ska ta bort osv.. i af, så ska jag gå klart tvåan och förhoppningsvis trean också! vafan, det är bara ett år till, tiden går fort när man har roligt :D

japp, så är det. i morgon är jag ledig!!! plus att mamma kommer hem, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. sooofta :D

ha det, hejnu.

saknar..

åh lilla mamma, jag saknar dig så mycket. önskar så mycket att du var hemma just nu. snälla, låt tiden gå fort!

igår kom frick hit sen åkte vi hem till krills och förfestade, sen tura vi. var helt okej faktiskt :) sen åkte jag och krills hem och sov och det gjorde vi nog rätt i. när vi vakna så kom vi båda på en massa saker. som att vi hade somnat som ovänner, men det kom vi på ett bra tag efter att vi vaknat ;p

idag blir det bara lugnt, skönt. mysigt väder idag och allt (tror jag. det ser så ut, inte gått utanför dörren idag). grilla med pappa och kimme sen träffa krills och andy, myyys. :)

nu är det bara 6 dagar kvar, i'm gonna miss you!

hejnu / jag!

snälla, väx upp!

hur moget är det? snälla.. väx upp asså! är det någon som har något att säga till mig så kom och säg det till mig. var inte så jävla feg och logga in på min msn och ändra mitt nick eller whatever.. så sjukt töntigt!

"inte ditt fel att dom är svartsjuka för att alla vill ligga med dig" haha, klockren.

nu ska jag snart iväg med frida, wiho! ;D min älsklingstjej, definitivt! ♥

ha deeeeeet, hejnu.

så sjukt

skickade nyss sms till nästan hela min telefonbok "adda min nya msn, min gamla är cp" sen får jag sms tillbaka "vad är din msn då?" så ser jag att jag inte har skrivit den. så jävla hemskt, jag känner mig så trög.

i af, adda min nya msn: [email protected]hejnu.


i'll be all you need and more

haha drömde värsta cpdrömmen inatt, helt sjuk.

somnade halv elva igår, så jävla skönt. vaknade för två timmar sedan typ, har pratat med frida sen dess. nu hade jag tänkt gå ner och röka sen bada ;D

ikvl vet jag inte vad som händer, tror det blir lugnt med frida eftersom mulle antagligen har andra planer ;p hah!

ha det, skriver mer sen. hejnu.

Sara Jean Underwood

halloj alla glada!

pappa körde mig till skolan i morse, megaskönt. bestämde med min syo att vi ska prata på måndag, så vi hinner göra det innan mötet och sånt. det kommer bli så skönt när allt är helt avklarat. fast det värsta är redan över och det tackar jag för! :)

idag blir det lugnt, kinaamaat! som jag har längtat haha ;p
och idag ska jag äntligen få träffa mammsi!




♥  S a r a  J e a n  U n d e r w o o d

image3

jag bara älskar henne! så sjukt mycket!
image4

hejnu

de går bra nu! ;)

jadå helt  okej. allt känns underbart! inget kunde varit bättre, är så sjukt nöjd med allt just nu.

igår blev det inte träffa viktor och idag blev det inte träffa andreas. igår solade jag med frida sen träffa mulle (kim).

idag var jag i skolan och snackade med susse osv osv.. sen träffade jag mulle, och nu har resten av kvlen gått till att prata med pappa. så nu vet han allt, och det känns så bra! yaay.
och jag älskar min syster, och daniel.. känns skönt att man kan snacka med dom om det mesta :-*

if you love life, show it! hejnu.

jahapp..

hejhoppgummisnopp (:

lördagen blev helt okej faktiskt. satt och drack här hemma med natalie ett tag, sen kom frida. båda mådde bajs, men efter ett tag så skärpte vi till oss och fick ner ännu lite alkohol. sen bar det av mot stan, hade faktiskt jävligt roligt. träffade massa folk som jag inte träffat på länge. men den som var roligast att träffa var nog olof :) så sjukt länge sedan ju.

på söndagen mådde man skit, har nog aldrig någonsin varit så bakfull.. fyfan!

igår träffade jag sluggo :D det var roligt faktiskt!

och idag var jag faktiskt i skolan ett tag, träffade syo lite och så. fast hon är ju helt störd ;p sen kom daniel och hämtade mig så åkte vi hem till dom på dalhem och jag passade elin ett tag. sen kom syster hem så satt vi och pratade ett tag, myyys. deras lägenhet är megaläcker, och kmr bli ännu bättre snart.. megaavundsjuk om jag ska vara helt ärlig ;o haha.

har nästan planerat hela min vecka faktiskt (: i morgon ska jag träffa sandra och lämna hennes pass och sånt, sen ska jag hem till viktor.. har ju inte sett deras nya boende ännu hah ;p och på torsdag ska jag träffa andreas och kolla på mina favoritfilmer :D dagboken och a walk to remember, MEGABRA filmer! fredag kmr mamma, då ska vi äta kinamat och myyyspysa :) sen lördag är inte helt bestämt, antingen "o" eller så blir det väl fest med frida i af ;) hah.

ha det gött. nu ska jag in och fortsätta läsa min bok, så sjukt bra. kan inte fatta att jag slutade läsa den. hittade den för någon timme sedan :D var typ ett år sedan jag läste dom första 50 sidorna, men kmr fortfarande ihåg det mest :) SÅ BRA!

just det ja, fick en megafin tröja av min syster också :D

hejnu

RSS 2.0