megaglad, kunde inte mått bättre ;)

haha, jag vet att du läser men snälla.. gör inte det. jag vet att du bara blir svartsjuk på allt jag skriver, och jag vet att du saknar mig ;) men jag kan säga helt ärligt att.. jag saknar inte dig, inte det minsta lilla.. lovar. jag mår så sjukt jävla bra, går inte ens att beskriva ;) så, fuck off.

lalala, haft en mkt bra dag idag.. verkligen! (: längtar redan tills i morgon. <3

men nu ska jag gå in och lägga mig i min sköna säng, nybäddad och allt, wihooe!

trodde inte man kunde mp så här bra.



MAMMA, KOM HEM! JAG ÄLSKAR & SAKNAR DIG SJUUUUUKT MKT <3

HEJNU.

ellos

yes! mamma ringde nyss och sa att mina kläder som jag beställt har kommit, är jättenyfiken nu. så pappa ska åka med mig och hämta dom om ett tag, wiie. :)

saknar dig mamma..

hejnu.

hElloO0 suNshiiIInE ;)

somnade gott igårkvl i af. så skönt som jag har sovit inatt, har jag nog aldrig sovit. (: vaknade för ett tag sedan.. skulle till skolan nu men fick reda på att vi inte hade fler lektioner, efter att jag redan hade gjort vid mig så blev lite arg men det var ändå skönt att slippa. frida gick nyss in och lade sig, för hon mådde inte så bra så nu sitter jag här. funderar på att gå hem till cornelia och hämta mina papper så jag kan plugga lite.

johan håller på att skicka megakonstiga sms, jag hänger inte med? herregud, det känns som jag är megaknäpp. fast det är det nog han som är..

äh, hejnu.

innocence

kom nyss hem från skolan. lönt man gick dit? nej, somvanligt. åh, blir så trött på mig själv. lovar mig heeelatiden att sköta den, men ändå skiter jag i det? varför sarah, varför!? hade en lektion, där vi typ inte gjorde ett skit. åt frukost och pratade lite bara. sen var vår mattelärare sjuk så vi skulle inte ha lektionen efter det och då hade vi alltså 2½ timmars håla, och neejtack att jag sitter i skolan så länge och inte gör ett skit. så.. ja, jag åkte hem. när jag kom hem var även min bror och tom hemma, och min syster var också här ;p jag som hade sett fram emot att komma hem och vara för mig själv en stund men nejdåååe så blev det inte. funderar på att lägga mig och vila ett tag, men vill ändå inte fast jag är trött.. vill göra något men  vet inte riktigt vad. eller jo det vet jag iofs :) .. men det går inte. så, jag får väl göra något annat. FAN! nu kom jag på att jag glömde mina böcker i skolan, fast jag lovade mig själv att ta med dom hem eftersom jag ska ha ett  megaviktigt prov på ons.. OOOH! aja.. skit i de :)

keep talking shit about me baby, you're making me famous ;) hejnu.

PIMP MY HIPPIE VAN

haha herreguuud så uttråkad man kan vara. sitter till och med och letar efter roliga spel som man kan spela ;p aja, nu är klockan tio över fem i alla fall och jag är lika pigg fortfarande, förstår inte det :s har i af fått min efterlängtade sms nu :)

ska snart gå ner, kanske ta en dusch sen platta håret och sminka mig och så. kanske inte sminka mig redan, men äta en macka eller nåt. är ganska hungrig. bara suttit här sedan klockan elva och inte gjort någonting alls. fick i alla fall tag på två cigg, sprang in i min brors rum och snodde (: fast det var level, så inte såå gott faktiskt, men är man röksugen så är man, jappjapp.

det är egentligen rätt sjukt att jag gjorde en ny blogg för några timmar sedan och redan har lyckats skriva såhär mycket, kännäer mig ganska stolt faktiskt.

.. åh, fan vad mitt tangentbord är cp. det stavas nog inte så va? tagentbord.. tangentbord.. tagnetbord? HAH, det lät ju roligt.. TAGNETBORD! :D ähh jag tror jag är övertrött. tycker allting är roligt nu haha. undrar hur denna skoldaggen kommer bli. skolDAGGEN, HAHA! inte meningen det skulle bli två n, men ville inte ändra för jag tyckte det lät så skoojigt.

nu tror jag mamma är vaken, tror jag hör att hon tassar rundor där nere.. ska nog kila ner och säga hej :) tjngeling, hejnu.

..

& nu är klockan över tre..

börjar bli lite smått irriterad nu..

över halv tre nu.. känner bara för att slänga datorn ut genom fönstret haha ;p åh, sjukt jobbigt. men nu ska johan ringa snart, ska tvinga honom att prata med mig heeela natten. nu ska jag inte skriva mer, för det orkar jag icke.

hejNU

& klockan blir allt mer..

nu är hon prick två. undrar varför man säger just hon egentligen ;s hah. äh, jag förstår inte varför det ska vara så himlans svårt att somna? herregud, detta är ju helt sjukt. kan lika bra skita i att sova, ska ändå upp snart känns det som. men det är lite jobbigt för jag känner att jag börjar bli röksugen, men har inga cigg ;s

ja, måndag i morgo då.. eller, idag blir det ju. dax för mamma att åka igen, tråkigt. men that's life! önskar hon kunde vara hemma alltid i stället, så ensamt och tråkigt när hon inte är hemma. längtar tills juni, när hon kommer hem förgott! ;p hihi. YES, nu skrev krille till mig på msn.. äntligen någon att prata med haha. skicka iofs sms med johan också, men han halvsover väl för han är jävligt seg på att svara.

nej, krillesnack nu ett tag då. kommer säkerligen skriva igen om ett tag, för om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte sova inatt. hejnu.

gold digger

nu ligger jag i sängen, vilket jag har gjort i mer än en timme och försökt sova. men nu satte jag på tvn igen för det går inte att somna, litta jobbigt faktiskt. och det finns absolut inget bra på tv, på kanal5 är det poker, på tv3 är det x-tra bagage - någon film som johan sa var megadålig, och på 6an är det hajen fyra och den vill jag inte se när jag ska sova ensam hah ;p läskigt. mhm, ja.. jag har verkligen inget vettigt att säga alls, men samtidigt har jag inget att göra så då kan jag lika bra skriva här, från och med nu och i två minuter framåt ska jag skriva ner exakt vad jag tänker på. haha trög jag är, men ja. johan tycker att jag gör konstiga och roliga ljud hela tiden, men det gör jag inte? eller jo, det vet jag att jag gör men jag kan inte hjälpa det? haha, äh snälla.. just nu tänker jag på en orange groda med röka prickar på som har en megalång snopp? så sjuka tankar? och nu tänker jag på en dröm som jag hade för typ fem år sedan, jag och pappa var ute vid en lada och letade efter kimme och massa konstiga saker.. nu tänker jag på att det är skola i morgon, det var ju inte så kul för nu blev jag deprimerad... lalala! nuuu tänker jag på när fanny och jag rakade av oss håret haha, det var riktigt roliga tider det, saknar dom ibland faktiskt. nuu tänker jag på vad jag ska göra på onsdag, wiie! (: nej nu har det nog gått två minuter tror jag. åh, jag är kissig men orkar inte gå ner. tycker vi får se till att fixa toan här uppe på övervåningen. för när man väl har lagt sig i sängen orkar man aldrig gå ner för att kissa. eller bajsa om man nu behöver det.. jag hittade mina kontroller förresten, fast det borde ni fatta eftersom jag skrev att jag tittade på tv. ja, vad händer annars i veckan då? mm, bra fråga. tura på fredag möjligtvis? (: annars ingen aning. i morgon kanske man skulle träffa viktor en runda, men man vet ju inte hur det blir med den saken nu.. fårse. måste träffa nattipatti också någon dag, vi börjar bli dåliga på dethär tycker jag? SPOTNICK, hah! yeah. nej snälla nån, nu måste jag kunna sova. men jag är verkligen inte trött! åh, gör mig trött någon. fattar inte det, har hur lätt som helst för att sova när jag sover med någon annan, men sover jag själv kan jag inte somna.. det tar flera flera timmar.. cpkonstigt. nu har min fot somnat också, det är ju roooooooligtja. nej nu blir det att stänga av tvn och musiken och försöööka nanna i af. hoppas på ett sms när jag vaknar ;)

ha det fett najs allihopa, godnatthejnu.


då var det dax för skola igen..

jappjapp, imorgon börjar allvaret igen.. tyvärr. allvaret och allvaret, har väl inte tagit skolan på så stort allvar men har lovat mig själv att göra det nu efter lovet. allvaret, kan man säga så? nu när jag skrev det så många gånger eftervarann så låter det heeeela wierd? :s aja, ni fattar. men det börjar inte så värst bra, har omprov imorgon och har inte böckerna hemma. får försöka lösa det på något sätt.

lovet dåja. har inte varit så speciellt roligt, legat hemma och varit sjuk nästan varje dag, och det är jag glad att jag har gjort för nu börjar jag bli frisk, rikgit skönt. har haft riktigt jobbig hosta, somvanligt. måste nog sluta med dom giftiga pinnarna faktiskt, tror inte min kropp tåler det. jag kan, om jag bara vill! jadå. i fredags var jag hemma hos bästis och kollade film och så, väldigt trevligt. och igår var jag på dalhem, men tröttnade ganska snabbt så jag stack efter ett tag. men det var nog bara för jag var så sjukt trött. och denna jävla pencilinen gör mig illamående, öööörk. vill inte ta den längre, men måste så min hosta går över helt.

nu ska jag försöka sova tror jag. men det är riiiiktigt störigt, för jag kan inte hitta mina kontroller till tvn? :s vem har tagit dom? har letat igenom hela rummet men dom är inte där, helt cp. aja, sov gott på er. hejnu!

RSS 2.0