CIDERSARAH.. JADÅÅ ;)

tja :D

ganska nöjd med mitt hår nu, har slingat det ännu en gång. men tror jag ska köpa mer i morgon och slinga det en sista gång så det blir riktigt så blondt som jag vill ha det :)


ikvl blir det bara lugnt hemma hos frida. dricka några cider, så i och för sig så vet man aldrig hur det slutar ;) jag frida henke och ralf har i alla fall bestämt att vi ska spela spel och sen har vi hyrt film som vi ska se senare - black christmas. undrar om den är bra? vi får hoppas det. och sen har vi köpt en jävla massa godis och chirre, yammi.


i morgon blir det inte lika lugnt :D jag vet jatt jag hade bestämt mig för att inte dricka, men hallå?! vem försöker jag lurA? ;p haha!

ha det gött alla, hejnu! / cidersarah


nykter jördis

jadå. från och med nu ska jag inte dricka en droppe alkohol fram tills 10 juni eller vad det nu är. ska bli riktigt skönt. tror faktiskt jag kommer klara det, helt ärligt. visst kommer det bli lite jobbigt när vännerna ringer en fredag eller lördagskvl och frågar om man ska med ut, men tillsist vänjer man nog sig. jappjapp, mulle :)

idag kom calle och frida som sagt och väckte mig kl nio, megagott! gick upp, kollade på någon film med en efterbliven kille. sen gick vi till city gross och handlade hårfärg, och där träffade vi viktorsnutte wihoe! så hela dagen har typ gått till hårfärgning. så nu är mitt hår lila-rött-svart, ganska nöjd faktiskt. och i morgon när jag vaknar ska jag gå och handla blonda slingor ;D mmmM!

i morgon ska jag antagligen träffa natalie ;) yaaahoo.

brothers & sisters nu, me like very mucho.

h e j  n u

hej alla glada :)

hur har då dessa dagarna varit? jo helt okej faktiskt. i torsdags kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde, tror det var då vi var hemma hos s:et va? ja så var det nog. var ganska trevligt. förutom att när jag och caroline skulle ta bussen hem så gick vi ut i kylan 50 minuter innan bussen gick för att någon hade kollat fel. så från kl fem på morgonen (ni vet då, då när det oftast är megakallt vid denna tiden på året) till fem i sex satt vi på ga:s busshållplats och väntade på den jävla bussen. tillsist så kom den och vi blev megaglada och tänkte "JA VÄRME!" men det visade sig att det var nästan kallare inne i bussen än ute. när vi väl kom hem till carro låg sandra däckad i soffan så vi fick väcka henne och sen lagade frida och carro ägg, usch. och jag kollade tv. sen gick frida in och lade sig och carro badade. och där satt jag helt själv och hade absolt ingenting att göra för på tv fanns det ju inget att kolla på. så jag gick också och lade mig. efter en halvtimme kom carro och lade sig och somnade direkt. så där låg jag, från kl sju till kl tio. kunde verkligen inte somna, helt sjukt. sen vaknade johan och jag blev megaglad. så jag traskade hem till honom ett tag och sen kom pappsi och hämtade mig. och sen sov jag gott hela dagen. sen var jag bara hemma hela kvlen med mamma pappa krille och min käre syster :) mysigt.

i lördags satt jag frida natalie ralf & henke hemma hos frida och drack, spelade kort och skrattade en jävla massa. "naälsoen, tog du en cieäg?!" haha fyfan så kul det var. sen efter det blev det steakhouse. efter tjugo shotar på mindre än två minuter så var det nog dax att gå hem kände jag men stannade ett tag till. när klockan slog två satt vi på bussen påväg hem, skönt som fan för en gångs skull.


igår-söndag, var jag bara hemma med mamma pappa & krille och spelade bingo lotto. ville verkligen vinna, var helt säker på att jag i alla fall skulle vinna något, men inte ett skit blev det. så bara för det ska jag aldrig mer spela bingo lotto. inte för att jag brukar spela det så ofta men ändå :p


och idag dådå. sov till tjugo i två, riktigt megabegaskönt. sen har jag väl faktiskt inte gjort så speciellt mkt. funderar på att vara hemma ikvl igen faktiskt, för i morron åker ju mamma & sen kmr hon inte hem på 14 dagar så.. japp blir nog hemmakvl :)
image2

jag & viktor <3


hejnu.


underbart!

var i skolan idag och pratade med min mentor och min syo. det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. vi kom i alla fall överrens om att jag ska gå ut tvåan på petri, men att jag ska strunta i dom flesta kurserna och försöka få godkänt i dom viktigaste, vilket i mitt fall är matte a. sen får jag väl satsa på en eller två kurser till, annars har jag ju inget vettigt att göra om dagarna. sen är det snart sommarlov och då har jag och frida förhoppningsvis fått papperna så vi vet vilket datum vi ska flytta och så att vi har allt klart. nu ska ni allt få se, ni som bara skrattade åt oss och sa att det inte skulle bli något av oss! fyfan vad vi ska ha roligt baby. träffa helt nya människor, och bara få slippa alla idioter här. finns ju vissa man kommer sakna men fan inte många. ge mig sommar, och sen höst! :)

nu har jag så gott som påsklov! meegaagott!

sitter här och försöker komma på något som inte är bra i mitt liv, men just nu kan jag inte komma på en ända sak. det känns som allt är helt perfekt! jag mår så sjukt jävla bra. jag älskar livet!

hejnu.

söndag igen

i fredags gick jag upp ganska tidigt. blev väckt av min käre men väldigt jobbga mormor. jenny och elin kom några minuter efter. satt och pratade med dom ett tag. sen gick jag bort till shell och träffade frida, pratade ett tag och gick till citygross. sen tog jag bussen till johan, var där i några timmar. vid femtiden kom jag hem till frida så gjorde vi vid oss lite och snackade skit. gick hem till mig (minns inte varför), sen bussen hem s:et. lite senare på kvlen stack vi ner i stan ett tag sen tillbaka. krille kom och hämtde mig igår så åkte vi hem till honom ett tag, kollade melodifestivalen och så, sen hem till mig. somnade klockan elva och vaknade halv åtta imorse :s fast rätt skönt faktiskt. åkte och handlade bullar till oss, mormor och pappa. sen kolla lite tv. krille stack nyss och nu sitter jag här, och gör ingenting. ska snart hoppa i ett varmt bad tror jag :) hade tänkt plugga lite idag också, prov i morgon.. tyvärr.
image1
jag älskar denna pirriga känslan i
magen, det är helt underbart!
hejnu

alkohol

ner i stan snart, sola och lite sånt. hem, fixa pengar av min käre far, bada, platta mitt hår, lägga mig i sängen och försöka somna så tidigt som möjligt. sen är det fredag! upp vid nio, bussen till johan vid tio och sen får vi se vart dagen/kvlen/natten för mig.

ALKOHOLJÖRDIS hejnu

helg!

ja nu är det så gott som helg för mig (: kan inte beskriva hur skönt det känns.

var nyss på bio, såg ett öga rött eller vad den hette. den var bättre än vad jag förväntat mig, men ändå ganska dålig. hade egentligen två lektioner till men jag var så sjukt trött så jag satte mig på tvåan och åkte hem. och nu väntar jag på fridis. sen kommer jenny med elin ett tag, för hon skulle göra vid sina naglar eller något ;p så lovade att passa henne ett tag. och senare ikvl blir det sola med frida, och sen lägga sig tidigt så man kan gå upp och starta tidigt i morgon. eller så kanske man gör det redan ikvl? ;) hah, vi får väl se.

hejnu / jördis

du är inte den ända

neppnepp ;) många fler, hah.

fyfan, riktigt rolig dag igår. länge sedan jag skrattade så mycket. "amen det är ju jag, JÖRDIS!" haha, så sjukt. "saorah varfor svarar do inte!? e do paoå raaåo ellor kanske badaoår do?" haha ;D

snart lov, så jävla skönt. brandorama idag, bio och sen två snabba lektioner i morgon och sen är det fre och då är man ledig, typ i af;p hah. sen nästa vecka går man mån o tis, sen brandorama på ons och sen bara en dag till sen är man ledig i 11 dagar, vääääldigt skönt ska det bli. och väldig mkt alkohol känner jag på mig. hah, vi får skärpa oss baby :)

hejnu/ jördis

hej&hå

blev inte som det var tänkt igår, men det får vi ta någon annan dag istället ;)

kollade anna phil med frida och så, tog det lugnt hela dagen, dock så blev det kanske lite mkt med det på min toa? haha frida, jag orkar inte med oss längre ;p haha. sen kom krille, kollade tv och så men somnade efter bara ett litet tag, var megatrötta. ;o i morse kom jag upp i tid pga allt hoppande af, hah ;p känns skönt. nu ska pappsi snart köra mig till skolan:) sen blir det hem till syster ett tag, i think ;p

hejnu.

I can find another you in a minute

jag hade precis skrivit ett megalångt inlägg men hela datorn bara stängdes av och mitt tangentbord är cp så orkar inte skriva om allt, utan förkortar det vääälidgt mkt.

lördag - en mkt mkt bra dag, tack frida!
söndag - vaknade upp hos johan, åkte hem och fixade lite saker. sen kom krillis och kollade på wallander - mastermind. vaknade upp i morse av en jävla massa alarmsignaler, megajobbigt ;p gick upp någon timme efter pk. HAHA det är hans nya smeknamn, pk the man. ;p gick ut och mötte frida, sen hem till mig. inte gjort speciellt mkt. just nu ligger hon där nere och sover, somvanligt. ;p jennyochelin skulle kanske komma förbi en runda, annars hade jag planerat att åka till dom imorgon efter skolan.

tror inte jag har så mkt mer att säga just nu faktiskt, nu ska vi laga mat :) yami!

tack för att du gör detta så himla lätt (: hejnuu.

jag stör ihjäl mig

varför ljuger man, varför? jag förstår det inte. jag blir så jävla arg. det lönar sig inte? så irriterande. blev arg för många saker igår, ingen bra dag för mig. men denna dagen ska bli bättre, det känner jag redan på mig :) direkt när jag vaknade upp och kände att jag mådde megabra, vilket jag inte hade förväntat mig att jag skulle göra och när jag tittade ut, megafint väder (: helt uuunderbart! fårväl se vad an ska hitta på idag, blir väl antingen paarty eller hem till andres och kolla filmis ;D eller kanske hem till min syster en runda, som jag verkligen skämde ut mig för igår.. ååångest. ;p

varför är man full kl tolv på dagen och sen ligger och spyr ett flertal ggr innan klockan har slagit fem? fyy sarah, fyy.

jag älskar dig NATALIE! <3 hejnu.

bakfyllesöndag

japp, idag mår man som man förtjänar! men trots huvudvärken så har jag haft en trevlig dag :) fast det bara blev tvtittande och sovande ;p inte ork till något annat.

kom hem för ett tag sedan.. cornelia kom och lämnade megamånga papper som jag ska plugga på sen när jagligger i badet tänkte jag, prov i morgon som jag bara måste klara.. och det ska jag! sen har jag prata med linababy, mycket trevligt. <3

nu tänkte jag gå ner och prata lite med mina kära mamma, tappa upp ett bad och plugga lite. sen kanske ut och övningsköra lite med pappa, och senare kolla på beckfilm med dom och min bror.

saknar dig redan <3 hejnu.


RSS 2.0